Ellidshøj - Nordkapp - Ellidshøj
4890 km på 30 dage.
DAG 1: FREDAG DEN 23. JUNI 1995

Ellidshøj-Astrup i alt 77 km. /3 timer 47 min), Gnsn. 20,3 Afg. 2.38 ank. 18.38 20 gr. Reel tid 4 timer.

Jeg havde haft en meget travl dag, hvor jeg først skulle have afslutning på skolen og derefter til afslutning på Støvring Gymnasium. Og min computer gik kaput. Alt var pakket på forhånd, så det var bare at springe på dyret.

Det er aldrig rart at tage afsked, men det blev også klaret. Edel og Camilla fulgte mig til Svenstrup. Denne første etape skulle gå til mine gode venner, Bente og Ole i Astrup. Frisk/hård vind N. Modvind hele vejen. Noget svært at få startet. Lidt ondt i højre albue. Besvær med at sidde roligt. Rigtig hårdt mellem Aalborg og Brønderslev.

Vi havde en rigtig hyggelig aften. Først fik jeg noget the og rugbrød. Så gik vi alle ud og så på bedriften. Senere fik vi koteletter, der var så store, at de næsten ikke kunne være på tallerkenen. Dertil nye kartofler. Det smagte lækkert.

Efter middagen gik vi en tur til en bakketop i nærheden. Vejret var dejligt, og ud på aftenen lavede vi et Sct. Hans bål. Vi fik kaffe og kage og klokken var faktisk 23.30 inden vi kom til ro. For øvrigt delte vi også 2 flasker rødvin, og Ole fik lidt hovedpine.